Jump to content

Corona virus en meeting verloop 2020


Recommended Posts

Beste ICC Leden,

Het zal niemand zijn ontgaan dat de laatste 14 dagen de wereld vanuit ons opzicht compleet is veranderd! Enerzijds de angst om het virus te krijgen en zo direct of indirect de risicogroep te besmetten anderzijds de opgelegde regels van het RIVM en de regering om het virus te beperken.

Wij kunnen natuurlijk niet doen of er niets aan de hand is, ook wij houden ons aan de geldende nieuwe omgangsregels, dit bekend concreet het volgende:

Zolang de strengere omgangsregels vanuit de overheid van kracht zijn komen binnen dit tijdsbestek de ICC meetings te vervallen! Kort samengevat zonder tegenbericht van het ICC bestuur komt iedere volgende ICC meeting te vervallen!

Op het moment dat de overheid een versoepeling van de omgangsregels instelt zal het bestuur van de ICC overleggen wanneer de eerst volgende meeting zal plaats vinden en of we deze meeting als openingsmeeting doen aanmerken. Op het moment dat we deze ellende voorbij zijn en een meeting in zicht is laten wij dat natuurlijk ook iedereen per mail en op het forum weten!

Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor dit besluit. Laten we vooral zuinig zijn op elkaar en ook na deze uitdaging is er nog benzine om in een V8 te verbranden!

 
Namens het ICC Bestuur

Groeten Peter

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...