Jump to content

Marco en Trea

ICC members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marco en Trea

 • Rank
  Brommerrijder
 1. same here, wat fijn zo'n brug!
 2. Ook maar eens weer op het forum gekeken, was erg lang geleden. fijn om te lezen dat het iedereen goed gaat. Bij ons prive is er wat het Corona gebeuren niet heel erg veel verandert. Normaal gaan we eigenlijk sporadisch op visite en dat is nu dus ook zo. Vanwege leeftijd en gezondheid van de ouders komen we daar eigenlijk niet over de vloer, maar bellen regelmatig. Ik doe nu 1x in de week de boodschappen en dat bevalt tot nu toe wel goed, alleen begin ik nu wel te merken dat de mensen wat laks beginnen te worden vwb het 'social distancing'. Onze supermarkt is niet zo heel groot en dan
 3. Hopelijk is iedereen weer goed thuis gekomen. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie komst naar Groningen. Het was een mooie opkomst. Wij hebben in iedergeval weer genoten van de rit, het weer en het gezelschap. Dank je Marcel voor je verslag en de foto's. Wellicht tot volgende week bij de rit van Sjaak. groet van Trea en Marco May had het ook erg naar d'r zin. Ze ligt nu uitgeteld op de bank.
 4. Als alles goed gaat qua werk, dan zijn wij ook weer van de partij. tot dan! grt Trea en Marco
 5. Goedenavond allemaal. nog even voor de goede orde, naar aanleiding van onze verhuizing: ons adres is Borgweg 141, 9936 EN Farmsum. Tot morgen! Trea en Marco
 6. Hallo Allemaal, Wij gaan het volgende jaar dan nog eens een keer proberen om mee te gaan. Dus voor ons graag een twee persoonskamer (mogelijk gaat de hond ook mee). Net Johan zijn verhaal gelezen, tjonge wat een schrik, gelukkig is het goed met beide mannen.
 7. We willen graag iedereen weer bedanken voor de fijne rit van afgelopen zondag. Mooi weer, prachtige route en leuke mensen. we hebben het weer naar onze zin gehad. Onderweg begon de lucht aardig te werken. We konden het droog houden tot aan ...... onze oprit. Toen begon het te regenen. Bleek toch nog een pittige onweersbui te zijn. In een bejaardencentrum even verder op was de bliksem ingeslagen. Allemaal graag tot ziens op de volgende meeting / rit. groet Trea en Marco.
 8. Wij zijn er Zondag ook weer bij. Zin in! Grt Trea en Marco
 9. Ook van ons voor iedereen een hele fijne Kerst gewenset en voor 2018 de beste wensen. Marco en Trea
 10. Wij kregen ook op het laatste moment nog de vraag van Opkikker of we nog meekonden doen. Dat kon inderdaad, collega Robbert met de C5 ook gevraagd. dus met twee Corvettes C5 en C6, en support hondje May, richting Zeewolde. Daar kwamen Frits ook al gauw tegen. Anita zagen we later nog met de lunch. Het was een prachtige dag, weer bij heel veel mensen een lach op het gezicht getoverd. Onderweg naar huis de auto nog maar even schoongespoten bij een wasplaats, want man, wat was die vies. grt Trea en Marco.
 11. Hallo Allemaal, Hierbij wil ik ( en ook namens mijn vader en Marco) jullie nogmaals bedanken voor jullie komst naar Groningen. Wij hebben er weer erg van genoten. Ondanks het donkere begin van de ochtend knapte het gaande weg steeds verder op en hebben we de tocht in prachtig weer kunnen rijden. Op weg naar huis aan het eind van de middag begon het te regenen. Hoop dat jullie nog met goed weer thuis zijn gekomen. Bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. Trea.
 12. Ook net de auto weer gewassen, nu nog wachten dat Marco weer thuis komt. Morgen zijn we weer van de partij. Tot morgen. Groet Trea
 13. Wij hebben ons ook onder voorbehoud voor 1 van de twee dagen opgegeven. groet Marco en Trea
 14. Dat ziet er erg goed uit. Was vast een leuke rit om te doen. We hadden er nog over gedacht om een dag van te voren te komen, maar vanwege de erg drukke agenda en het feit dat het toch voor ons een dagje zou worden van rond de 900 / 1000 km werd ons dat toch even te gortig. groet Trea en Marco.
×
×
 • Create New...