Jump to content

383cfi

ICC members
 • Content count

  756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 383cfi

 • Rank
  Ervaren bestuurder
 • Birthday 07/14/1964

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  driebruggen
 1. 383cfi

  Nieuw hier...

  Hoi Krijn , welkom op het forum van misschien niet de grootste maar wel de gezelligste Corvette club Als het weer beter word als men nu voorspeld hebben we aankomende zondag een meeting. Het word dan een tourrit over de Veluwe. (elke meeting is bij ons dynamisch) oftewel altijd rijden. Morgen beslis ik of het as zondag doorgaat! Het is een hele mooie rit maar de hele dag met de ruitenwissers aan is ook niet leuk! Dus hou het forum in de gaten!! Grz, Sjaak
 2. 383cfi

  RambleRally 2018 herfst editie.

  Wederom leuk verslag en dito Foto,s😊 Doen jullie de route opnemen met de Tomtom? Dan hebben we nog wat voor een tour weekendje Have Fun Heren!!
 3. 383cfi

  RambleRally 2018 herfst editie.

  Ziet er gezellig uit! Mooie strakke blauwe hemel, dakje eraf wat wil je nog meer Maak er een mooie week van, en keep posting! We zijn natuurlijk best nieuwsgierig naar het verloop
 4. 383cfi

  Afdekkap voor ontsteking

  Veel plezier in the USA Frits!
 5. 383cfi

  Toertocht Noord Holland Stingray ‘82

  Sjaakie gaat ook weer eens een stukkie toeren
 6. 383cfi

  TOERTOCHT FRIESLAND

  Oeps, beetje late reactie Maar Sjaakie gaat ook mee! Het is maar goed dat ik vandaag klein stukje wilde rijden,anders had ik morgen af moeten zeggen Nu had ik nog de tijd om een paar ernstige probleempjes op te lossen. Ik ga door de polder, zie jullie in Zurich!
 7. 383cfi

  5 augustus

  Vind ik best goed plan, dan doe ik 26 augustus een veluwe route. Hep ik ff een beetje lucht(lees dan is mijn schuur waterdicht :-) )
 8. 383cfi

  Curacao

  veel plezier daar Marcel! Have fun
 9. 383cfi

  Sunday afternoon blues

  Zo te horen gaat het weer de goede kant op. Jij bent sneller klaar als ik destijds Succes met de reparatie!
 10. 383cfi

  Hemelvaart 2019

  Sjaakie wil ook weer een hut Heb er nu al weer zin in! 1 persoons hut graag
 11. 383cfi

  toertocht Midden Holland 27 Mei

  Vanmorgen om 6hde route gereden, en....TomTom begrijpt mijn gemaakte route Ik had om 7h30 het dakje er al af Dat is het voordeel als je hem uitzet,dan mag je hem 2x Rijden voor allemaal tot morgen!!
 12. 383cfi

  toertocht Midden Holland 27 Mei

  Zo route is uitgezet, en in tomtom bestand gezet Voor degene die het in zn tomtom wil en kan laden, dat doen we zondag morgen dan. Ik ga hem zaterdag morgen nog een keer voorrijden om verrassingen te voorkomen Nu wilde ik een tafel proberen te reserveren voor de lunch. Gezien het mooie weer kan het wel eens druk zijn, maar voor hoeveel personen ga ik bespreken? Jullie begrijpen het al, graag doorgeven wie er komen! Hopelijk allemaal tot Zondag!!
 13. AS Zondag is het al weer 27Mei. We gaan dan een toerrit rijden vanuit Driebruggen😊 Het ziet er naar uit dat de temperatuur hetzelfde word als de datum :-) (het dak kan er dus af!) Het is bij mij verzamelen om 10.30 en vertrek 11.30 Hopelijk allemaal tot Zondag!!!
 14. 383cfi

  28 April Openingsmeeting Stingray'82 te Wezep

  Ik ga er zeker weer heen! Was vorig jaar ook leuk en druk, stond helemaal op extra grasveld!
 15. 383cfi

  Saturdaynight Special

  Ik zag je wegrijden en....... het zag er heel stoer uit Ik dacht zo waait de hoed nog af Ik heb er ook zo een, ik weet hoe ontdeugend het rijd Have fun!
×