Jump to content

Dirk

ICC members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dirk

 • Rank
  Zondagsrijder
 1. De komende weken wordt mijn C3 tiptop gemaakt op een zeer betrouwbaar adres en gaat daarna in consignatie. Wie belangstelling heeft of iemand weet die een mooie rode 78-er wil moet snel zijn want als-ie eenmaal in consignatie staat, ga ik hem niet meer onderhands verkopen. Wie oordeel wil over de staat kan ik verwijzen naar clublid die de auto goed kent en daarnaast is elke keuring toegestaan. Er is een hoop vernieuwd en verbeterd en dat is de prijs van 12.500 meer dan waard. Taxatierapport 17.500.
 2. Na heel lang nadenken, toch echt te koop. 2005 C6, zwart (iedereen hier kent hem, denk ik), automaat, Kroymans auto, daarna André Boer. Onderhoud gedocumenteerd. 128.500 km. Alle puntjes twee jaar geleden door André Boer opgelost. D. http://
 3. Voor wie ook het HCC forum volgt: ik heb de vraagprijs op scherp gezet: € 32.500.
 4. Dirk

  Oeps...

  Bij mij zit de accu rechts voor. Maar de brand heeft inderdaad met starten en accu te maken, zo las ik elders op internet.
 5. Dirk

  C7

  Ik overweeg te gaan sparen.
 6. Mijn goede voornemen is om (toch) na twee jaar twijfelen mijn C6 (2005, 128.000 km) te verkopen. Ik heb vorig jaar een fiscaal vriendelijke A8 4.2 quattro (1996) gekocht met maar 64.000 gedocumenteerde kilometers. Ik heb er in drie maanden zo'n 20.000 km mee gereden, en het is een fantastische auto, ondanks zijn leeftijd. Ik geniet er elke dag van. Als ik in het weekend iets leuks wil, pak ik de C3. Dus tja. Dit keer is het menens. Ik doe dat ook met een gerust hart omdat alles wat er mis mee was door André Boer keurig opgelost is... Dus wie geïnteresseerd is. Vraagprijs 34 k.
 7. Als iemand mijn '78 overneemt...
 8. Dirk

  Corvette Wrappen

  Ik vind mat ook niet zo mooi, zeker voor een Corvette. Maar dat is allemaal persoonlijk.
 9. Maar hij is wel om te gebruiken hoor!
 10. Welke andere 2 bedoel je: c1, c2, c4 of c5?
 11. En je schrijft niet af. Hoop ik.
 12. Dat is ook een beetje de maatstaf: als het lukt zonder dat het ten koste gaat van mijn banksaldo...
 13. Je moet mij in een restaurant zien bestellen: ik heb de menukaart nog geen paar seconden in handen of ik weet het al. Idem met klaverjassen: in één oogopslag. Maar auto's...
×
×
 • Create New...