Jump to content

pieter

ICC members
 • Content Count

  1,115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pieter

 • Rank
  Asfaltsnuiver
 • Birthday 09/29/1964

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Den Dolder
 • Interests
  Corvette
 1. Allen een heel gelukkig 2019 gewenst!
 2. Leuk hoor alleen wat Johan zegt, veel fietsers! Ik snap niet dat er niet gehandhaafd wordt, iedereen weet toch dat dijkjes voor Corvettes bedoeld zijn??? šŸ™„ Ik weet het nog niet, de 18e, er is nog zo ontzettend veel te doen hierzo. Het moet allemaal wel klaar zijn voor de drempelrit van volgend jaar (al zijn het maar die 7 drempels hier in de straat...)
 3. Als je graag wil rijden ben je altijd welkom bij mij in Hollandsche Rading... Ik heb nog een bos dat opgeruimd moet worden ? Oh en mollenvallen zetten moet ook nog...
 4. Vakantie hier - heel veel plezier allemaal
 5. Het gaat hem voor mij niet worden, ik heb die dag twee feestjes, allebei niet in Groningen. Heel veel plezier allemaal!!
 6. Ik zou best mee willen, maar ik heb gasten dit weekend en die kan ik moeilijk het bos in sturen... nou ja, dat is op zich gemakkelijk want ik woon in het bos... maar toch. Heel veel plezier allen die gaan!
 7. pieter

  Sunday afternoon blues

  Jemig man wat een toestand! Het is altijd vreselijk als er wat scheelt aan de Corvette (voel ik zelf zo) laat staan zo'n berg... Ik hoop dat het allemaal snel weer goed komt!! ??
 8. pieter

  Duitsland 2018

  Dan koop je toch gewoon een Mazda? ? Ziet er weer heel gezellig uit! Mijn vrouw wil nooit mee, zal eens kijken of mijn minnares wel zin heeft om volgend jaar mee te gaan... ?
 9. Leuk man! Had het nog niet gezien, super verhaal! Ja als ik een Corvette had zou ik me meteen aanmelden
 10. Als het allemaal een beetje wil lukken op zaterdag (feestje) dan ben ik er bij op zondag.
 11. Jammer om te horen dat de Vette weg gaat Johan! Ik heb eens een C4 gehad dat was net een boot, behalve dan dat het water vooral aan de binnenkant van de boot bleef in plaats van erbuiten Dus bij het uitzoeken van een boot is het belangrijk om te controleren dat het water vooral aan de buitenkant blijft.... Ik denk toch maar ff een tip *kuch* Als ik een dagje op een boot wil zijn dan fiets ik hier even naar de loosdrechtse plassen en huur er eentje. Anders is het 12 maanden betalen, 2 weken schoonmaken en twee dagen varen, zoals gemiddeld bij boten. Net zoiets als bij de Corvette dus in mijn geval. Ik hoop voor jullie dat de verkoop voorspoedig gaat maar ik vind het wel jammer voor de club...
 12. Ik wilde heel graag komen maar het loopt toch weer anders dan gepland. Over een week verhuizen we en ik kwam er vandaag achter dat er nog zoveel moet gebeuren dat ik morgen hard nodig heb!! Vandaag grond en grind voor de garage geƫgaliseerd zodat de deuren open kunnen (scheelt toch in het gebruik) en de hele bovenverdieping schoongemaakt want die is af. Dus het wordt hard aanpoten tot 5 februari en als alles goed gaat kunnen we dan weer gaan uitpakken. Heel veel plezier morgen en ik stem ja op alles. Als het ff meezit dan kunnen we bij mij afspreken voor de toertocht midden Nederland. Ik heb daar ruimte voor zo'n 10 Corvettes voor het huis (en meer aan de eigen weg ervoor) en genoeg terras en/of andere ruimte voor de koffie.
 13. Goed van je man, heel veel plezier vandaag en morgen!!
 14. Oh Ik had wel mee gewild, maar ik heb dus alleen mezelf gewassen. Bij Loosdrecht is namelijk waar mijn nieuwe huis staat (Hollandsche Rading) en de Utrechtse Heuvelrug is waar ik al heel lang woon. Maar ik wist het niet, want ik lees wel altijd mijn email, maar niet het forum (het is een beetje druk met de volledige renovatie van mijn nieuwe huisje). Jammer want hier in de buurt weet ik echt de mooiste weggetjes (zoals die van Austerlitz naar Driebergen en van Loosdrecht naar Baarn). Misschien dat ik hem volgend jaar wel organiseer, dan kunnen we goed parkeren bij Cafe Moeke... Ja of gewoon op mijn terrein met gratis koffie op het terras, alleen dan moet je bij Moeke de hoek om, over het spoor en dan na 8 hele gemene drempels rechtsaf. De stations-resto Peet daar heeft overigens echt geweldige taarten. Niet goedkoop maar errug lekkurrrrr. Maar goed, in plaats daarvan heb ik nu wel mijn omzetbelastingformulieren ingevuld en dat geeft ook rust P.S. Ja, ik lees het forum soms wel een hele week niet....
×
×
 • Create New...