Jump to content

Marcel

ICC members
 • Content Count

  2,841
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marcel

 1. Marcel

  MEETINGS 2019

  5 Mei : Openingsmeeting Beemster 30 Mei t/m 3Juni: Duitsland 30 Juni : Toertocht Groningen 7 Juli : Toertocht (Frits) 21 juli : Toertocht Friesland 18 Augustus : Toertocht (Sjaak) 8 September : Toertocht (Sjaak) alweer 29 september : Toertocht (Peter)
 2. Marcel

  MEETINGS 2019

  Ja we gaan hem verplaatsen, heb niet gehoord dat er mensen zijn die het niet leuk vinden dus pas ik het aan in de kalender.
 3. Marcel

  MEETINGS 2019

  Lieve mensen wij willen de meeting van 28 juli een weekje eerder doen. Mocht dit voor iemand problemen geven laat het even weten.
 4. Marcel

  MEETINGS 2019

  Zou wat mij betreft ook een weekje eerder kunnen maar dat moeten we even overleggen.
 5. Marcel

  Ledenvergadering 2019

  Wanneer gaan we de meetings plannen? Ik kan op 19 /20 jan of 9/10 feb
 6. Marcel

  Ledenvergadering 2019

  Top, tot gauw allemaal.
 7. Marcel

  Kerst en Nieuwjaarsgroet

  Ook vanuit Purmerreutel het allerbeste voor 2019
 8. Marcel

  Hemelvaart 2019

  Kan niet meer wachten, heb er zoveel zin in.
 9. Marcel

  Kachelblower

  Nou Johan als ik zo een ruimte als jou had dan had ik graag wat meer dingen zelf geprobeerd maar een monteur word ik nooit hoor. Voor bepaalde dingen vind ik het toch prettig als er mensen met verstand van zaken aan de auto sleutelen.
 10. Marcel

  Kachelblower

  Die werkt dus niet (althans, meestal niet). Motor van de kachel doet het wel als ik er direct stroom op zet. Bedieningskastje ook uit elkaar gehaald en de printplaten bekeken op eventuele brandplekken. Ik heb op de stekker van de kachelmotor gewoon geen stroom. Ben ik toe aan een nieuw bedieningskastje of moet ik het ergens anders zoeken.
 11. Marcel

  Kachelblower

  Ik heb op internet gekeken naar die fusible link, kun je zo een ding doormeten? Als hij stuk is is het dan en kwestie van er tussenuit knippen en er een nieuwe tussen plaatsen>
 12. Marcel

  Kachelblower

  Allebei geen stroom.๐Ÿ˜ Ik denk dat ik hem in lente naar je toe breng. Heb er geen geduld voor en durf ook niet aan bedrading te gaan zitten. Of er moet zoals jij zegt een soort van zwevende zekering zijn. Als die er is dan check ik die zo niet dan nok ik er mee๐Ÿ˜‰. Kan me kont niet keren in mijn garage.
 13. Marcel

  Kachelblower

  Heb 12v op de pin gezet maar er gebeurt niets. Moet ik nu die tape van die draden verwijderen? Als ik dat doe zit daar dan een soort van zekering? Ben bang dat ik weer iets sloop dus vandaar dat ik het even vraag.
 14. Marcel

  Kachelblower

  Morgen weer even kijken of ik kan vinden wat jij verteld๐Ÿ˜ bedoel je dat ik op die rode draad van de stekker even 12volt op moet zetten of bij die fusible link.
 15. Marcel

  Kachelblower

  Heb mijn zekeringen gecheckt en alles is heel. Heb een grondkabel gevonden, schoon gekrapt geen resultaat. Nog een foto van de stekker. De dunne grijsachtige draad zit stroom op.
 16. Marcel

  Kachelblower

  Op de andere stekker heb ik geen stroom. Ik zal hem naar buiten moeten rijden voor de zekering. Mijn deur kan niet ver genoeg open.๐Ÿ˜
 17. Marcel

  Kachelblower

  Het is de dunne draad links boven.
 18. Marcel

  Kachelblower

  Zal na het werk even kijken.
 19. Marcel

  Kachelblower

  Ik heb op de 4pin stekker stroom op 1 pin. Het stopt dus weer bij de weerstand, zou die nu alweer stuk zijn?
 20. Marcel

  Kachelblower

  Zoals jullie weten is de kachel er weer mee gestopt. Vorige x was het de weerstand, misschien nu wel weer. Kachelmotor is het zeker niet. Ik lees ook iets over een relais. Als ik het kastje bedien hoor ik achter het dashboard wel geluiden dus dat werkt wel, als het relais stuk is hoe kan ik dit weten?
 21. Marcel

  Laatste rondje van het seizoen

  Ik vond het leuk dat jullie er bij waren, kan eigenlijk niet als jullie niet mee gaan dus tot gauw.
 22. Marcel

  Laatste rondje van het seizoen

  20181106_134111.mp4
 23. Marcel

  Laatste rondje van het seizoen

  Oh dat had een andere kant op moeten stromen die warmte.
 24. Marcel

  Laatste rondje van het seizoen

  Er staat altijd een motorkap open bij een meeting๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 25. Marcel

  Laatste rondje van het seizoen

  Het was ouderwets genieten vandaag. Leuke rit, prettig gezelschap en prachtig weer. Geprobeerd om al rijdend wat foto's te maken. Mensen bedankt voor de gezelligheid.
×