Jump to content

Marcel

ICC members
 • Content Count

  2,855
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marcel

 1. 11uur. Moet Sjaak ook even bellen of hij dit ook goed vind
 2. Als je met een grote groep binnendoor wilt rijden dan vertrekken ze om 11:30 bij de mac donalds in Hoorn. Sjaak komt naar mij toe, die neemt het vriendje van Roxanne mee. Ik ben vorig jaar ook met hun meegegaan en dat was best leuk.
 3. Ja het was idd fris maar volgend jaar weer👍
 4. Dit was wel heel erg leuk en zeer goed bezocht.
 5. Zijn er mensen die hier naar toe gaan?
 6. Was mede het mooie weer een geweldige dag, goede opkomst en gezelligheid.
 7. Ja maar dat is al heel lang bij Borchland nu, bij de Arena.
 8. Zondag is de king cruise, wie gaat er naar toe? Het schijnt mooi weer te worden dus ik ga er naar toe. Heb niet eens mijn door Johan gerepareerde kachel nodig.
 9. Ik kom gezellig langs, heb er zin in. Hopen op mooi weer😎
 10. Marcel

  Mooi weer, he!

  Ja het genieten gaat weer beginnen😎
 11. Marcel

  We zijn er weer!

  Ja het is gewoon jou schuld Sjaak.
 12. Marcel

  We zijn er weer!

  Dimitri en Andre bedankt, toppers.
 13. Ja we gaan hem verplaatsen, heb niet gehoord dat er mensen zijn die het niet leuk vinden dus pas ik het aan in de kalender.
 14. Lieve mensen wij willen de meeting van 28 juli een weekje eerder doen. Mocht dit voor iemand problemen geven laat het even weten.
 15. Zou wat mij betreft ook een weekje eerder kunnen maar dat moeten we even overleggen.
 16. 5 Mei : Openingsmeeting Beemster 30 Mei t/m 3Juni: Duitsland 30 Juni : Toertocht Groningen 7 Juli : Toertocht (Frits) 21 juli : Toertocht Friesland 18 Augustus : Toertocht (Sjaak) 8 September : Toertocht (Sjaak) alweer 29 september : Toertocht (Peter)
 17. Top, tot gauw allemaal.
 18. Ook vanuit Purmerreutel het allerbeste voor 2019
 19. Wanneer gaan we de meetings plannen? Ik kan op 19 /20 jan of 9/10 feb
 20. Marcel

  Hemelvaart 2019

  Kan niet meer wachten, heb er zoveel zin in.
 21. Marcel

  Kachelblower

  Nou Johan als ik zo een ruimte als jou had dan had ik graag wat meer dingen zelf geprobeerd maar een monteur word ik nooit hoor. Voor bepaalde dingen vind ik het toch prettig als er mensen met verstand van zaken aan de auto sleutelen.
 22. Marcel

  Kachelblower

  Ik heb op internet gekeken naar die fusible link, kun je zo een ding doormeten? Als hij stuk is is het dan en kwestie van er tussenuit knippen en er een nieuwe tussen plaatsen>
 23. Marcel

  Kachelblower

  Allebei geen stroom.😐 Ik denk dat ik hem in lente naar je toe breng. Heb er geen geduld voor en durf ook niet aan bedrading te gaan zitten. Of er moet zoals jij zegt een soort van zwevende zekering zijn. Als die er is dan check ik die zo niet dan nok ik er mee😉. Kan me kont niet keren in mijn garage.
 24. Marcel

  Kachelblower

  Heb 12v op de pin gezet maar er gebeurt niets. Moet ik nu die tape van die draden verwijderen? Als ik dat doe zit daar dan een soort van zekering? Ben bang dat ik weer iets sloop dus vandaar dat ik het even vraag.
×
×
 • Create New...